216 Accountants

Naam: Jeroen Hollewijn
Email: hollewijn.jeroen@216.nl 
Website: https://www.216.nl/


Welkom bij 216!

De wereld innoveert en er zijn volop kansen. Ondernemers hebben behoefte aan sneller en meer inzicht in bewegingen van de markt én in de eigen onderneming. Hierdoor kunnen zij verder vooruitkijken en beter inspelen op veranderingen. Betrouwbare informatie in de juiste context vormt de basis voor onze diensten en adviezen.

Missie 216: “Ondernemers zo succesvol mogelijk laten zijn, nu en in de toekomst”.

Onze activiteiten richten zich op Advisory, Accountancy en Operations. Met onze diensten en brede kennis op het gebied van ondernemen,  is 216 dé adviespartner die in staat is om elke MKB-organisatie optimaal te ondersteunen en te adviseren. Hiermee richten wij ons dan ook op de toekomst en stellen wij ons de kritische vraag: “Hoe ziet de zakelijke dienstverlening er over 10 jaar uit?”.

Wij hebben partnerships en onderhouden intensief contact met bedrijven/instanties die de financierbaarheid van het MKB stimuleren. Hiertoe behoren banken, lease- en factoringmaatschappijen, maar ook crowdfunding-platformen, micro financieringsinstanties, kredietunies en tal van Fin-Tech bedrijven. Risicospreiding en de mogelijkheden van stapelfinancieringen maken deel uit van ons financieringsadvies.

216 helpt u graag bij het (verder) professionaliseren van uw bedrijf. We verleggen het accent van tijdrovende administratieve verplichtingen naar datgene wat u het liefst doet, ondernemen. Hierdoor creëren we samen tijd en ruimte om te sparren over uw ambities en vraagstukken.

Contactgegevens:

216 Roermond

Westhoven 7

6042NV Roermond

 

216 Maastricht

Azielaan 22

6199AG Maastricht-Airport

Contactpersoon:

J.R.C.  Hollewijn

T: +31 (0)6 12 46 72 28

E: hollewijn.jeroen@216.nl