Bakkerij Voncken

Naam: Frans Voncken
Email: fvoncken@bakkerijvoncken.nl
Website: www.bakkerijvoncken.nl 


Welkom bij Bakkerij Voncken!

15 november 2014 zijn wij door de jury van ‘Bakker met Ster’ bekroond met 16 sterren! 4 winkels ontvingen de hoogst haalbare waardering van 3 sterren en 2 winkels kregen 2 sterren. Wij mogen ons daarom met trots 3 Sterren Bakker noemen.

Niet alleen de jury heeft ons gewaardeerd, maar ook de klant heeft zijn waarde oordeel uitgesproken. Om de klant hiervoor te bedanken zullen wij ons dan ook 100% blijven richten op aandacht, service en kwalitatief goede producten.

Trots!

Ons hele Voncken team is mega trots op deze gebeurtenis en wij voelen ons dan ook als ‘one happy family’, want dit hebben we tenslotte met z’n allen bereikt!

Er is nog nooit een bakkerij in Nederland geweest die zoveel sterren heeft weten te behalen, dit is echt een unieke prestatie. Het juryrapport sprak over “een hemelse bakkerij met een mooi assortiment en prachtige details”.

Na het behalen van de Rabo Economy Award was dit echt de kers op de taart!

Dagelijks zullen we dit dan ook met Pure Passie uitdragen.

Brood met een verhaal…

Tussen al onze met passie en vakmanschap gemaakte broodsoorten, nemen onze desembroden een bijzondere positie in, want in plaats van het gebruikelijke bakkersgist, rijst ons desembrood door middel van zuurdesem. Dit maakt ons brood heerlijk luchtig maar toch stevig en geeft het een unieke volle zachtzure smaak.

Aan de basis van onze zuurdesem staat onze moederdesem, die ruim 60 jaar oud is. Een desem die maar langzaam rijpt en elke dag opnieuw met toewijding en kennis van zaken verzorgd moet worden, opdat het delicate evenwicht in melkzuurbacteriën bewaard blijft. Een van de meest bewerkelijke processen in het bakkersvak, maar we hebben het er graag voor over.

Meer info:
www.bakkerijvoncken.nl