Boels Party en Events

Naam: Rodin de Boer
Email: rodin.deboer@boels.nl
Website: www.boels.nl


Dé specialist in verhuur!

Boels is dé gespecialiseerde marktleider in de verhuur van, en het adviseren over machines, gereedschappen en materieel voor de meest uiteenlopende projecten. U vertrouwt op kwalitatief goed materieel, gedegen advies en persoonlijke service. Boels waarborgt dit in zijn vier pijlers:

♦ Veiligheid
♦ Ondersteuning
♦ Toegevoegde waarde
♦ Beschikbaarheid

Boels is opgericht in 1977. 36 jaar later zijn we uitgegroeid naar een Europese speler van formaat met meer dan 300 vestigingen in Europa voor de professionele huurder en ruim 1800 verhuurpunten in diverse Europese bouwmarkten voor de particuliere markt. Meer dan 2300 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat de verhuurvloot optimaal inzetbaar is in 11 landen.

Boels Party & Events
Boels Party & Events verhuurt alles voor een optimaal georganiseerd evenement! Elk evenement is uniek. Daarom hechten wij veel waarde aan het leveren van maatwerk en individueel advies. Met één aanspreekpunt regelt u al het materiaal dat u nodig hebt.

Boels is specialist op het gebied van Machineverhuur, Party- & Evenementenverhuur, Mobiele Keukenoplossingen, Sanitair en Tijdelijke Huisvesting.