Bovens Bouwadvies B.V.

Naam: Peter Bovens
Email: p.bovens@bovens-bouwadvies.nl
Website: www.bovens-bouwadvies.nl


Welkom bij Bovens Bouwadvies!

“Kwaliteit van wonen en werken”

Bovens Bouwadvies BV heeft inmiddels een uitstekende naam verworven op het gebied van VvE management (beheer van Vereniging van Eigenaars) en van drinkwater management (legionella beheersing en preventie). De firma is opgericht in 2002, gevestigd aan de Langheckweg te Kerkrade en biedt werk aan 7 personen.

Legionella preventie

In eerste instantie richtte Bovens Bouwadvies BV haar dienstverlening op legionella preventie, waarbij haar KIWA certificering garant staat voor optimale aanpak en kwaliteit. Drinkwater management is gericht op het beheer van een drinkwater installatie in een gebouw, zodat de gebruikers ‘veilig’ water ter beschikking gesteld wordt. De ruime ervaring op het gebied van installatie-techniek wordt op verschillende gebieden ingezet, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van expertise van derden.

Werkzaamheden

Vanuit de kennis van de laatste technologische ontwikkelingen en wetgeving hieromtrent geeft Bovens Bouwadvies BV adviezen, begeleiden zij projecten en controleren de eindresultaten. Nadat een installatie voorzien is van de nodige aanpassingen, door derden, zorgt Bovens Bouwadvies BV in overleg met haar opdrachtgever voor een gedegen beheersplan, al dan niet uitgevoerd door Bovens Bouwadvies BV en externen.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Bovens Bouwadvies BV zijn voornamelijk: overheden (gemeenten, brandweer, politie), VvE’s (verenigingen van eigenaars), woningcorporaties, instanties uit de ‚zorg’, hotels, campings, sportcomplexen en zwembaden.

VvE Management

Vanuit de behoefte en verplichtingen van VvE’s op het gebied van legionella preventie is ook het beheer van VvE’s ontstaan. Eigenaren van een woning, commerciële ruimte, parkeergarage of parkeerplaats in een appartementen complex zijn verenigd in een Vereniging van Eigenaars. Deze vereniging heeft als taak om het gezamenlijke bezit zo goed mogelijk te beheren. Het bestuur van een vereniging kan ingevuld worden door de eigenaren zelf, doch er kan ook voor gekozen worden om de bijbehorende taken uit te besteden aan een erkend en professioneel bedrijf, zodat de zorgen van eigenaars uit handen gegeven wordt.

Jarenlange ervaring

Bovens Bouwadvies BV heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van VvE Management en beheert inmiddels zo’n 100 complexen (VvE’s), die zeer divers qua grootte (aantal appartementsrechten), qua leeftijd van het gebouw en qua samenstelling van de bewoners zijn. Het werkgebied van Bovens Bouwadvies bedekt een groot deel van Limburg.

Dienstverlening door Bovens Bouwadvies BV

Bij Bovens Bouwadvies BV staat het behoud van de waarde van de complexen (onroerend goed) hoog in haar vaandel. De dienstverlening op het gebied van VvE Management bestaat uit:

  • administratief en financieel beheer
  • technisch en bouwkundig beheer
  • begeleiding van externe partijen, bouwkundige projecten en renovaties.

Contact

Bovens Bouwadvies BV

Langheckweg 26

6468 EL Kerkrade

T: 045 – 535 20 00

F: 045 – 535 25 25

E-mail:

info@bovens-bouwadvies.nl

Website:

http://www.bovens-bouwadvies.nl/