Vitalis Parc Imstenrade

Naam: Leon Savelkoul
Email: l.savelkoul@vitalisgroep.nl
Website: www.parcimstenrade.nl


De kracht van Parc Imstenrade is het samenspel van alle onderdelen. Een doordacht idee voor buitengewoon wonen.

Residentieel wonen
Vitalis Parc Imstenrade met historisch hoofdgebouw en ingebed in een groene omgeving biedt hoogwaardig wooncomfort in zo’n 250 ruime huurappartementen in diverse stijlen en klassen.

Een prachtige locatie waar u op voortreffelijke wijze de leefstijl die u gewend bent, kunt voortzetten. Fijn wonen met als plus het uitgebreide service- en voorzieningenpakket, het boeiende kunst- en cultuurprogramma, diverse ondernemers en de uitstekende dienstverlening, van huismeester tot zorgverlening.

www.parcimstenrade.nl

Brasserie-restaurant La Valeur
Geniet van het dagverse aanbod in restaurant/brasserie La Valeur, dat geheel vernieuwd is. De eigen koks bereiden hier de mooiste gerechten volgens de seizoenen in een Frans/Italiaanse stijl. En dat tegen bijzonder scherpe prijzen. Met doorlopende openingstijden, zes dagen per week. Uiteraard worden hier ook mooie doch betaalbare wijnen geschonken.

www.lavaleur.nl

24-uurs Zorgverlening
Parc Imstenrade biedt ruimte voor een eigen leven met oog voor het heden en aandacht voor de toekomst. Het is geruststellend te weten, dat indien zorg nodig mocht zijn, deze voorhanden is, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Gewoon, in uw eigen woning. Veilig en vertrouwd, een geruststellende gedachte.

Kleinschalig Groepswonen
Binnen Parc Imstenrade bestaat de mogelijkheid om te verblijven op de afdeling Kleinschalig groepswonen. Hier wonen mensen met een psycho-geriatrische aandoening (dementie). Binnen deze woonvorm bieden we (private) verpleeghuiszorg op maat in een residentiële omgeving. De AWBZ bijdrage geldt als basisfinanciering en wordt gecombineerd met een toeslag voor de luxe woonomgeving en zorgverlening die ruim boven de AWBZ-norm is. Kleinschalig van opzet met luxe, ruime studio’s die de bewoners volledig met eigen spullen inrichten. Vrijwel elk zorgappartement heeft eigen sanitair. Er is een sfeervolle lounge en een dakterras waar verschillende activiteiten worden aangeboden.

Zorghotel Villa Hoog Hees
Na een ziekenhuisbehandeling volgt er vaak nog een tijd van revalideren. Dat kan thuis, maar soms is het wenselijk om dat op een aangename en rustige locatie te doen waar alle zorg desgewenst geleverd kan worden. Dan is een tijdelijk verblijf in onze Villa Hoog Hees, het zorghotel van Parc Imstenrade, een absolute aanrader