Crossroads Interim Management

Naam: Bert Lemmens
Email: b.lemmens@crossroads-im.nl
Website: www.crossroads-im.nl


Interim Management “Samen komen wij tot de juiste oplossing”

Stelt u zichzelf wel eens één van onderstaande vragen?

♦ Wie kan mij helpen met dit organisatievraagstuk?

♦ Wie kan dit complexe project voor mij leiden of tot een goed einde

brengen?

♦ Wie kan mij adviseren in het oplossen van dit ingewikkeld probleem?

♦ Wie kan mij helpen in het kiezen van de juiste oplossing?

♦ Hoe moet ik verder met mijn onderneming?

Dan bent u bij Crossroads Interim Management aan het juiste adres, want onze consultants zijn vanwege hun kennis en ervaring prima in staat om u van dienst te zijn in het beantwoorden van organisatievraagstukken, het leiden van complexe projecten en in het geven van advies om te komen tot de juiste oplossing van gecompliceerde vraagstellingen.

Wij leveren geen capaciteit, maar kwaliteit, en laten het naar binnen “schuiven” van mensen graag over aan andere Interim Management organisaties. Kwaliteit die leidt tot een duidelijk resultaat, vandaar dat wij het concept hanteren van “no cure no pay” als het gaat om opdrachten met een duidelijk kader.

Crossroads Interim Management is een jonge consultancy organisatie met een groot netwerk in het zuiden van Nederland en de Euregio. Dit netwerk bestaat uit senior professionals, met veelal een bedrijfskundige en een financiële achtergrond, die op een enthousiaste en betrokken wijze met u samenwerken om te komen tot de juiste beantwoording van uw vraagstelling. Crossroads Interim Management Consultants maken het verschil vanwege de brede branche overschrijdende kennis en ervaring die gecombineerd wordt tot de oplossing die bij u past.