De Kachelsmid

Naam: Marc Geurts
Email: info@dekachelsmid.nl
Website: www.dekachelsmid.nl


Meer dan 250 modellen, van klassiek tot tijdloos, van romantisch tot design, bevat de showroom. Al meer dan dertig jaar adviseert en plaatst  De Kachelsmid in Walem ‘de grootste, de beste en de goedkoopste’ duurzame kachels en inzethaarden binnen en buiten Limburg.

In onze showroom staat u oog-in-oog met meer dan 250 modellen. Van klassiek tot tijdloos en van retrolook tot design. Energiebesparende hout-, of gasstookte en elektrische verwarmers, die een aanwinst zijn voor elk type interieur. Kies uit een van de sterke merken en haal kwaliteit en duurzaamheid in huis.

Het specialisme en de expertise van onze eigen vakmensen, maken de verworven reputatie waar. Altijd bereikbaar en paraat staan wij dicht bij de klant om in oplossingen te denken en te handelen. Om zo een optimale servicegraad te garanderen.

Levenslange garantie
Faber is overtuigd van onze kennis en kunde en waardeert dit met de officiële erkenning als Faber-dealer. Wij vertalen dit richting klant in een levenslange garantie op een nieuwe Faber gassfeerhaard. Als extra waarborg voor een levenslang warmtegenot.

Warmte-advies
Een houtgestookte kachel zet tot 75% van de brandstof om in warmte. Het is dus van belang dat het vermogen van de kachel wordt afgestemd op de te verwarmen ruimte. Ons deskundig warmte-advies is de basis om samen de optimale warmte te creëren.

Sfeervolle warmte
Het dansende vlammenspel schenkt warmte en sfeer. Passend bij elke woonstijl en elk interieur (én elk budget) hebben wij een kachel. Degelijke kwaliteitskachels voorzien van een aparte buitenmantel en binnenbak (brandkamer) in aansprekend design.

Duurzame warmte
Een houtkachel is buitengewoon duurzaam. Bij de verbranding van hout naar warmte(energie) is de hoeveelheid CO2 die vrijkomt vrijwel nihil. Deze stelling staven wij op het feit dat de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door de CO2 die in de voorbije jaren door de boom geabsorbeerd werd.

Veilige warmte
Al onze kachels voldoen aan de strenge EU-veiligheidsnormen. De plaatsing gebeurt strikt volgens deze normering. Dat geeft een extra veilig gevoel.

Samen creëren wij warmte. Al meer dan 30 jaar als de grootste, de beste en de goedkoopste…