Der Kinderen Verzekeringen

Naam: Roel der Kinderen
Email: r.derkinderen@derkinderen.com
Website: www.derkinderen.com


Der Kinderen is een tweede generatie familiebedrijf, opgericht in 1965. Met ongeveer 20 medewerkers richten we ons op de zakelijke en de particuliere markt, vooral in Limburg en de Belgische grensstreek. Die geografische afbakening is een bewuste keuze: wij willen onze klanten graag persoonlijk ontmoeten. Dat vinden we belangrijk. Want door dat persoonlijk contact wordt niet alleen ons werk aangenamer, maar ook onze dienstverlening beter.

Over Der Kinderen Verzekeringen:
Doordat wij niet gebonden zijn aan enige verzekeringsmaatschappij of financiële instelling, kunnen wij u werkelijk onafhankelijk advies geven. We wijzen u de weg in het oerwoud van producten en diensten, zodat u krijgt wat in uw specifieke situatie het beste is.

Voor u als ondernemer:
Het ondernemerschap kent veel voordelen en uitdagingen, maar nadelen zijn er ook.
U zult zelf uw pensioen moeten opbouwen. Voor u geen arbeidsongeschiktheidsverzekering als u er niet zelf voor zorgt. Ook kunt u als ondernemer – of als bestuurder – aansprakelijk gesteld worden. Natuurlijk valt dat allemaal te regelen, maar het kost wel geld.
En daar kunnen wij u helpen. Want dankzij onze ervaring kunnen wij, samen met u, vaststellen wat in uw specifieke geval zinvol is en wat niet. Wat u zeker moet doen, en wat u zeker niet moet doen.
Zodat u regelt wat nodig is, zonder dat u onnodig op kosten gejaagd wordt.

Als u ons belt voor een afspraak, nemen we rustig de tijd om alles goed met u door te spreken.

En natuurlijk staan we u ook graag ter zijde voor al uw vragen over uw bedrijf, uw medewerkers, én voor u privé.

Wij adviseren over en bemiddelen in:

  1. verzekeringen
  2. hypotheken
  3. financieringen
  4. pensioenen
  5. employee benefits
  6. financiële planning