Dolmans Landscaping Group

Naam: Joost Kreijn
Email: joost.kreijn@dolmanslandscaping.nl
Website: http://www.dolmanslandscaping.nl/


Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf.

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in aanleg, renovatie en onderhoud van alle vormen van groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Echter, bij Dolmans Landscaping Group gaat het om meer dan groenvoorziening alleen. Het is liefdevol omgaan met landschappen; met passie vormgeven in groen. Dit uit zich in verschillende divisies zoals bedrijfsgroen, openbaar groen, boomverzorging, sports en buitenruimten architectuur.

Dolmans komt voort uit een rijke Limburgse hovenierstraditie. Het bedrijf is in 1961 opgericht in Bunde en heeft inmiddels landelijke dekking. Dolmans Landscaping Group heeft vestigingen in Beilen, Borculo, Arnhem, Amsterdam, Alkmaar, Haaren, Goes, Maasbracht, Maastricht en Houthalen (België). Momenteel zijn er totaal 750 medewerkers werkzaam bij de Dolmans Landscaping Group.

De doelstelling van Dolmans Landscaping Group is in de eerste plaats continuïteit en in de tweede plaats groei. Deze doelstellingen behalen we door ruime aandacht te besteden aan:

♦Mensen en hun persoonlijke ontwikkeling: Dolmans Landscaping Group is trots op haar medewerkers en wil hun alle kansen geven zich verder te ontwikkelen. Als jij het in je hebt en je wilt ervoor gaan, dan kun je bij Dolmans ver komen.

♦Vakkennis en innovatie: in oorsprong bestond de meerwaarde van Dolmans Landscaping Group uit ontwikkeling van specialistische technieken en specifiek vakmanschap in groenaanleg en –onderhoud. Gaandeweg verschuift het creëren van deze meerwaarde naar ondersteuning in zowel technologische kennis alsook in bedrijfsmatige conceptontwikkelingen.

♦Kwaliteit en klantrelaties: inrichten en onderhouden van buitenruimten wordt bij Dolmans Landscaping Group breder gezien dan alleen het aanbieden van capaciteit. Onze mening is dan ook dat toegevoegde waarde zich met name kan bevinden in het voortraject, waar slimme ideeën kunnen bijdragen aan een optimaal resultaat.

♦Maatschappelijk verantwoord ondernemen: elke dag zijn wij bezig met groen om ons heen. Vandaar dat Dolmans Landscaping Group erg bewust is van haar leefomgeving. Dolmans Landscaping Group heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen deelgemaakt van haar bedrijfsvoering. Dit uit zich in Monsdal Buitenbeheer bedrijven. Een samenwerking tussen Dolmans Landscaping Group lokale werkvoorzieningsschappen. Hier komen mensen met een arbeidsbeperking binnen een reguliere werkomgeving tot bloei.

♦Lokaal ondernemerschap: Zoals elke individuele medewerker de ruimte krijgt zichzelf te ontplooien, zo krijgt elke lokale vestiging dat ook. We geloven in lokaal ondernemerschap, waarbij zakenpartners en regiomanagers hun eigen richting bepalen binnen de kaders van Dolmans Landscaping Group.