Maratec

Naam: Christian Hendrikx
Email: info@maratec.nl
Website: www.maratec.nl


Maratec is gespecialiseerd leverancier van kunststof kozijnen, binnen- en buitenzonweringen, horren, rolluiken en terrasoverkappingen. Ons aanbod is een onderscheidend totaalconcept van kundig advies, keuze uit een gevarieerd assortiment van gerenommeerde topmerken en vakkundige montage. Het assortiment van Maratec is zo ingericht dat wij voor iedere portemonnee een passend aanbod hebben. Onze ruime ervaring stellen wij graag in uw dienst.

Vakkundige montage
Onze monteurs hebben regelmatig scholing om een vakkundige montage te kunnen garanderen. Wij maken onze klant graag tot ambassadeur van Maratec.

Betrouwbare service
Onze service gaat verder dan u zou verwachten. Dit betekent dat wij iedere klant als de belangrijkste klant behandelen. Maratec maakt geen onderscheid tussen groot en klein.

Showroom
Wij zijn trots op de mooiste en grootste showroom van Zuid-Limburg; een hartelijke ontvangst is vanzelfsprekend!
In onze showroom stapt u in een nieuwe woonwereld. Wij tonen op ruim 500m2 de nieuwste trends en mogelijkheden. U zult geïnspireerd raken door alle eigentijdse mogelijkheden voor ramen, deuren, binnen- en buitenzonweringen en terrasoverkappingen.

Een greep uit ons assortiment:
* De Luxaflex Instore Inspiration Shop helpt om idee├źn voor binnen- en buitenzonwering op te doen.
* Het uitgebreide aanbod van Alkuplus bestaat uit mooie kunststof kozijnen van deze zeer betrouwbare, Nederlandse, producent.
* Met de hoogwaardige terrassystemen van Weinor kunt u uw droomterras realiseren.
* Alluma rolluiken en terrasoverkappingen zijn op eigen bodem ontwikkeld en geproduceerd.