EPM

Naam: Wil Paulus
Email: w.paulus@epm.nl
Website: www.epm.nl


EPM is de totaalinstallateur op gebied van elektra in Limburg

EPM is een elektrotechnische totaalinstallateur. Binnen onze kernactiviteit elektrotechniek voorzien we in een compleet concept. Advies en ontwerp maken daar deel van uit, maar ook installatie, onderhoud en beheer. We zijn actief in verschillende bouwsectoren en in de gezondheidszorg. Daarnaast richten we ons op scholen, kantoren, industriële en utiliteitsgebouwen, overige wooncomplexen en domotica.

♦Elektriciteit
Voordat een gebouw wordt opgeleverd, werken veel mensen samen aan de totstandkoming ervan. Dat stelt hoge eisen aan de coördinatie. Als totaalinstallateur houdt EPM die coördinatie in eigen hand. Dit betekent dat u als opdrachtgever slechts één aanspreekpunt heeft. Voor alle elektrotechnische installaties, maar óók voor de inbraak- en brandbeveiliging, telefonie, netwerken en domotica. Na de oplevering staat onze 24-uursservice voor u klaar. Wilt u ook het onderhoud efficiënt organiseren? EPM biedt u integrale onderhoudsovereenkomsten.

♦Beveiliging
Het gaat hierbij om technieken als bewaking, observatie, beeldcommunicatie en alarmering. In de zorg dienen ze individueel te worden afgestemd op de zorgvraag. EPM levert complete telecommunicatiesystemen met alle hedendaagse mogelijkheden. Zoals in- en extern communiceren voor medewerkers en cliënten. Beveiliging is als integrale functie opgenomen in deze systemen.

♦Inspecties
Om storingen te voorkomen, dienen elektrische installaties periodiek te worden onderhouden. In de volksmond wordt dit vaak “elektro keuring”  genoemd. Een planmatige aanpak op basis van duidelijke normwerkplannen heeft de voorkeur. Dit gekoppeld aan een jaarplanning. EPM kan aangeven hoe vaak en op welke momenten installaties aan onderhoud toe zijn. Bovendien geven we daarbij aan om welk type onderhoud het gaat. Dat kan variëren van een eenvoudige controlebeurt tot groot onderhoud of revisie. U weet altijd waar u aan toe bent en wij houden uw installaties in goede conditie.

♦Onderhoud
EPM is gegroeid van een kleine organisatie naar een middelgrote organisatie. De groei van klein naar middelgroot bedrijf is mede tot stand gekomen vanuit de afdeling Service en Onderhoud. Het is één van de basispijlers van het bestaan van EPM.
De ontwikkelingen in de markt, de specifieke vragen vanuit de markt en de wensen vanuit de klanten hebben ervoor gezorgd dat wij de laatste jaren onze visie t.a.v. service, beheer en onderhoud hebben bijgesteld. Dagelijks zijn wij bezig met de verdere professionalisering en kwaliteit verhogende bedrijfsvoering van ons bedrijf.