FitlandXL Sittard

Naam: Bartho van der Heijden
Email: bartho.vanderheijden@fitland.nl
Website: www.fitland.nl/xl-sittard


Fitland is een keten met luxe Wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Daarnaast biedt Fitland diverse mogelijkheden op zakelijk gebied.

Fitland Wellnessresorts
Fitland is in het bezit van zes prachtige Wellnessresorts. Deze biedt u een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness en beauty. Kom ontspannen van luxe in Sittard.

Fitland Hotels
Fitland Hotels zijn kwalitatief hoogwaardige hotels met een unieke combinatie van een wellnessresort. Vanaf half november kunt u volledig tot rust komen in Sittard. Dan openen de deuren van ons mooie Hampshire Hotel!

Fitland Restaurants
Uiteten moet een feestje zijn. En dat past bij het motto van Fitland: gewone dingen ongewoon goed doen.  Gezond leven, volop bewegen én genieten.  Culinair genieten bij Fitland in Sittard? Dat kan bij restaurant Medals.

Fitland Sportcentra
Fitland sportcentra biedt volop mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning. Een ruim aanbod aan diverse groepslessen en fitness faciliteiten.

Fitland Zakelijk
Fitland biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s. Dit doen wij op het verzoek van werkgevers middels het Bedrijfs- gezondheidsconcept.

Fitland Congressen
Fitland XL Sittard beschikt over effectieve congresruimten. Comfort staat hierbij voorop. Alle ruimtes zijn voorzien van de modernste technieken op het gebied van audiovisuele presentatie. Licht, lucht en geluid worden op het juiste niveau afgestemd. Of het nu gaat om een boardmeeting, een bedrijfspresentatie of misschien wel een meerdaags internationaal congres; Fitland faciliteert.  Ontdek de oneindige mogelijkheden van het complex. Wij verzorgen graag een passend  arrangement voor ieder zakelijk samenzijn!

Contact met Fitland XL Sittard
Milaanstraat 115
6135 LH Sittard
T: (046) 8700090