Ford Jos Bogman

Naam: Jolanda Duijsens
Email: jolandaduijsens@bogman.nl
Website: www.ford-josbogman.nl


Automobielbedrijf Jos Bogman is Ford dealer voor Zuid-Limburg met vestigingen in Beek, Maastricht en Heerlen.

Het begin van het huidige Ford dealernetwerk in Zuid-Limburg was dat Jos Bogman vanuit een doe-het-zelf garage in Elsloo begon met nieuwe Fords te verkopen. Bij gebrek aan startkapitaal werden die in eerste instantie “geleend” van zijn vroegere werkgever. Maar gaandeweg kwam de groei in zijn bedrijf. Kwaliteit, inzet en deskundigheid wonnen het vertrouwen van zowel klanten als toeleveranciers.

De beloning kwam op 15 september 1978, toen Automobielbedrijf Jos Bogman officieel Ford dealer werd. De onderneming was inmiddels verhuisd van Elsloo naar Beek, en kreeg er in 1987 een tweede vestiging in Kerkrade bij. Met de overname van Charles Feijts Auto’s in Maastricht kwam er in 1991 nog een derde vestiging bij. En om het succesverhaal compleet te maken werd in het jaar 2000 ook het voormalige automobielbedrijf Lautenslager te Heerlen aan het netwerk toegevoegd. Daarmee werd Jos Bogman de grootste Ford dealer in Limburg. Op 1 oktober 2004 werden de bedrijfsactiviteiten van automobielbedrijf Vadah uit Sittard overgenomen. Daardoor is Jos Bogman nu ook de officiele Ford dealer voor Sittard en omstreken geworden.

Het bedrijf is vooral de laatste tien jaar van een automobielbedrijf ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige dienstverlener in de mobiliteit. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant  is Jos Bogman een volwaardige partner in mobiliteit , een partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Naast de verkoop van nieuwe personen en bedrijfsauto’s heeft deze Ford dealer ook een ruime keuze aan gebruikte auto’s. In de high-tech werkplaatsen, voorzien van de meest moderne apparatuur en gebruikmakend van de meest innoverende technieken, kan men terecht voor het onderhoud, apk en de reparatie van de auto. Er zijn meerdere specialismen in huis met betrekking tot onderhoud, reparatie, schadeherstel, inbouw van bijv. LPG-installaties, alarmsystemen, aircosystemen, accessoires, mobiele telefonie en audioapparatuur.