Fortas Beveiliging

Naam: Alex Hermans
Email: info@fortas.nl
Website: www.fortas.nl


Fortas Beveiliging: Helderheid in veiligheid!

Sinds  de bundeling van de activiteiten van  Intergarde (Maastricht) en Nimo Security Groep (Valkenswaard) op het gebied van mobiele surveillance en evenementenbeveiliging is Fortas de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland en tevens een van de meest ervaren spelers in de beveiligingsmarkt.

Uniek door volledige transparantie

Fortas is uniek binnen de beveiligingsbranche vanwege haar transparante dienstverlening. In tegenstelling tot veel branchegenoten hebben klanten namelijk volledige inzage in de geleverde prestaties, zoals responsetijden op noodoproepen en real-time registratie van de verrichtte werkzaamheden.

Daarnaast onderscheidt Fortas zich binnen de branche door het vastleggen van afspraken in prestatiecontracten. Hierdoor is het voor beide partijen vooraf duidelijk wat er van elkaar verwacht mag worden en worden de geleverde prestaties meetbaar èn controleerbaar.

Fortas Veilig Ondernemen

Het is uw bedrijfspand! Fortas is sterk in zowel permanent aanwezige als surveillerende bedrijfsbeveiliging. Of het gaat om snelle response op noodoproepen, preventieve controlerondes of openings- en sluitrondes van uw bedrijf, winkel, school of instelling. Op Fortas Veilig Ondernemen vindt u meer informatie.

Fortas Veilig Wonen

Het is uw nachtrust! Ook voor particulieren biedt Fortas mogelijkheden voor uw beveiliging. Bijvoorbeeld woonhuisbeveiliging of preventieve controlerondes als onderdeel van de Fortas Vakantieservice. Op Fortas Veilig Wonen leest u welke mogelijkheden er zijn.

Fortas Evenementen

Het is uw feest! Bij ieder evenement is de sfeer bepalend voor het succes, of het nu gaat om een beurs, tentoonstelling, schoolfeest, bedrijfsdag of sport- of muziekevenement. Onze opgeleide gastheren en gastvrouwen voelen de sfeer van uw evenement haarfijn aan, een geslaagd feest  is daarbij het resultaat. Meer weten? Ga dan naar  Fortas Evenementenvoor de mogelijkheden die Fortas u biedt.

Integrale beveiligingsoplossingen door uniek partnerschap

Fortas is ontstaan vanuit een jarenlange samenwerking tussen Intergarde BV en Nimo Security Groep BV. Door dit partnerschap kan Fortas voor aanvullende beveiligingswensen gebruik maken van de kennis en expertise van haar partners: Intergarde, Intergarde Beveiligingstechniek, Nimo Dog & Event Security, Recherche- en adviesbureau REBA  en Polygarde.

De mogelijkheden voor uw aanvullende beveiligingswensen zijn zeer uitgebreid en variëren van beveiligingstechniek en/of  aansluiting op een particuliere alarmcentrale (meldkamer) tot hondenbeveiliging en verkeersregelaars tot security management en recherchediensten.

Waarom Fortas? De voordelen voor u op een rij

♦ Fortas biedt haar klanten als eerste beveiligingsbedrijf volledig online

inzicht in de geleverde diensten

♦ Fortas is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via

telefoonnummer 088 066 0 100

♦ Fortas heeft haar regio’s en ruim veertig voertuigen optimaal

ingedeeld voor een snelle dienstverlening

♦ Fortas beschikt over een platte organisatie waardoor we snel uw

vragen kunnen beantwoorden

♦ Fortas levert hoogwaardige beveiliging  tegen concurrerende tarieven

♦ Fortas vertaalt jarenlange kennis en ervaring naar kwaliteit, snelheid,

beheersbaarheid en transparantie

♦ Fortas biedt integrale beveiligingsoplossingen door intensieve

samenwerking met partners