Frissen Intern Transport

Naam: Wynand Wimmers
Email: w.wimmers@frissen.nl
Website: www.frissen-interntransport.nl


Sinds 1954 voorziet de Frissen Groep uit Valkenburg vele bedrijven in Zuid Limburg, Belgisch Limburg en Duitsland (straatreinigingsmachines) van technische en dynamische totaaloplossingen op maat. Zowel voor verkoop en verhuur als voor reparatie en service. De Frissen Groep bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: Frissen Groen Techniek en Frissen Intern transport.

Frissen Groen Techniek voorziet in klantgerichte technische oplossingen, met name machines en gereedschappen voor de landbouw, tuin en park (zowel particulier als professioneel) en grondverzet. Daarnaast is Frissen Groen Techniek uw specialist in reinigingstechniek, laad- en lostechniek en gladheidsbestrijding. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van betrouwbare A-merken, kunnen wij de grootst mogelijke bedrijfszekerheid bieden. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op meer dan vijftig jaar ervaring en onze kennis van de nieuwste technieken en machines voor onder meer landbouw, groenonderhoud, straatreiniging en grondverzet.

Frissen Intern transport biedt uw bedrijf solide en bedrijfszekere oplossingen voor al uw intern transport. Op onze heftrucks, magazijntrucks, verreikers en hoogwerkers kunt u onvoorwaardelijk rekenen. Daarnaast zijn wij uw specialist op het gebied van industriële reinigingsmachines en magazijninrichting. Wij bouwen uw magazijninrichting geheel op maat met optimaal logistiek rendement. Frissen Intern transport verzorgt ook BMWT-veiligheidskeuringen voor magazijnstellingen volgens NEN 5051.

De eigen servicedienst van de Frissen Groep garandeert u optimale service: 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Onze aanvullende diensten:
– VeBIT-veiligheidskeuring voor mobiele intern transportmiddelen
– COM keuringen
– BWMT-stellingkeuringen
– Airco Keuringen
– SKL  Trekker-keuringen
– SKL  Veldspuit-keuringen
– RAI-TUV autolaadkraankeuringen
– KENTEQ erkend leerbedrijf
– NEN 3140 – keuringen
– Verzorgen van veiligheidstrainingen
– Hydrauliek service

Frissen Groep is uw totaalleverancier voor o.a.:
STIHL – HONDA – VIKING – KÄRCHER – KUBOTA
JCB– FENDT – CLAAS – JOSKIN – AMAZONE
RAVO – HAKO – CAT LIFT – MANORGA