Glashandel Van Ooyen

Naam: Francesco van Ooyen
Email: francesco@vanooyen.com
Website: www.vanooyen.com


 

Welkom bij Van Ooyen Glashandel!

Onze glasservice is vanaf haar eerste levensdagen meteen voorzien van een dag- en nachtservice. Deze dag- en nachtservice is geïnitieerd als extra service voor onze klanten.

Wij zijn er zeer trots op dat wij in onze regio (regio Zuid-Oost Limburg) de allereerste glaszetter waren die een volledige dag- en nachtservice in het leven geroepen hebben!

Wij noemen het ‘servicedienst’ omdat wij ons er terdege van bewust zijn dat als wij ’s nachts, in de weekenden of tijdens feestdagen komen, mensen nooit lekker onderuit op hun gemak zitten te wachten tot er iemand komt om ze te helpen met een vervelende glasschade.

Wij realiseren ons dat wanneer wij met onze servicedienst komen,  er meestal een panieksituatie heerst, vandaar onze stelregel (afhankelijk van de locatie van de schade) dat onze servicemonteur binnen minimaal een half uur, en uiterlijk binnen een uur ter plaatse moet zijn.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het bij calamiteiten erg druk is. Er zal dan altijd met u  gecommuniceerd worden. Indien het een zeer dringende en gevaarlijke situatie betreft, dan zal er te allen tijde een reserve monteur opgeroepen worden om de service monteur te ondersteunen.

Zodra onze servicedienst bij u arriveert zal hij als allereerste proberen alle glasscherven op te ruimen. Dit voor uw en zijn veiligheid.  Dit allemaal voor zover mogelijk natuurlijk, vaak is het ’s avonds donker en zijn de plaatsen van de glasschade slecht verlicht. Daarna zal hij zorgen voor een degelijke en voor alle partijen veilige noodoplossing.

Het is in onze beleving het allerbelangrijkste om zo snel mogelijk bij de glasschade aanwezig te zijn, dit zal dan ook altijd onze prioriteit hebben. Al onze monteurs zijn zich terdege bewust van het belang van een goede klantvriendelijke en vooral snelle servicedienst, hier besteden wij dan ook heel veel aandacht aan.
Contact met Glashandel  Van Ooyen?
Marconistraat 7a
6372 PN Landgraaf
T: 045 – 531 1413