Hago Nederland B.V.

Naam: Marcel Mannheims
Email: marcel.mannheims@hago.nl
Website: www.hago.nl


Welkom bij Hago Nederland!

Verfrissend vanzelfsprekend..

Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, industrie, transport en grote publieke ruimten. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

Hago staat voor schoonmaak op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van Hago. Dat betekent meer dan handjes leveren. Meedenken en proactief handelen vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis. Die toegevoegde waarde die je van een vakman mag verwachten. Dat is het vakmanschap van Hago.

Sinds de oprichting van Hago (1943) is zij uitgegroeid tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Toch wil Hago niet de grootste zijn, wel de beste. Hago staat voor vakmanschap. Voor een markt die geleid wordt door kwaliteit in plaats van prijs. Een markt waarin schoonmakers met plezier werken en opdrachtgevers weer ouderwets kunnen rekenen op hun leveranciers. En waarin alles weer als vanzelfsprekend goed geregeld is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Hago voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marcel Mannheims, lid van L1 Buninessclub, via 06-47416557 of marcel.mannheims@hago.nl. Of bekijk onze website www.hago.nl.

Hago Nederland B.V.
Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Tel: 0800-235 4246
Email: info@hago.nl

In de Cramer 8
6411 RS Heerlen
Tel: 045-5738738
Email: info@hago.nl

Volg ons ook op: Twitter: @schoonmaken
LinkedIn: Hago Nederland B.V.
Facebook: Hago Nederland B.V.