HEFGRA opleidingen en brandpreventie

Naam: Paul Frijns
Email: paul@hefgra.nl
Website: info@hefgra.nl


Staat met een ervaren team van breed opgeleide, gemotiveerde eigen docenten en Veiligheidskundigen voor u klaar om u te ontzorgen als het gaat om een goede veiligheidsopleiding, met goed materieel op een van onze gecertificeerde opleidingslocaties in Noord, Midden en Zuid Limburg of bij u op locatie.

Al meer dan 14 jaar toonaangevend, de beste keuze en tevens goedkoopste opleider van Limburg als het gaat om prijs – kwaliteit verhouding.

Interntransport opleidingen:
Onze opleidingen worden gegeven in CCV (CBR) gecertificeerde praktijkhallen van ca 800m2 groot. De logistieke hallen zijn volledig ingericht met diverse soorten stellingen waarin verschillende soorten lasten kan rijden en manoeuvreren.  Ook staat er een vrachtwagenaanhanger zodat men leert laden en lossen via de zijkant en via een oprijbrug waar men omhoog en omlaag kan rijden aan de achterkant. Er zijn verschillende soorten Heftrucks en Reachtrucks en is er een OPT (Order Pick Truck) aanwezig. De groepsgrootte is c.a. 8 cursisten, maximaal 2 man op 1 machine.

BHV + AED en EHBO opleidingen:
Tijdens de praktijk maken we gebruik van onze professionele BHV-baan van ca 1250m2 groot. Deze BHV baan bestaat uit diverse aan elkaar geschakelde thema ruimtes waar met licht, rook – en geluidseffecten praktijk echte situaties worden nagebootst. Ieder jaar worden weer nieuwe levensechte cases gemaakt. Om het allemaal realistisch te laten overkomen maken we gebruik van gediplomeerde (Lotus-)acteurs die zich grimeren en letsel naspelen. We maken gebruik van de nieuwste snufjes en gadgeds om onze BHV opleidingen actueel maar ook leuk te houden.
♦ Div. Mobiele camera’s
♦ De Anti Choking trainer: Een rieele praktische oefening hoe te
handelen bij verslikking, erg effectief.
♦ De Rescue Mate, dit is een apparaat om ongevalssituaties mee
te oefenen, een leuk extraatje in de les.

Er is natuurlijk ook echt vuur blussen op onze (buiten) vuurbaan met o.a.: schuimblussers, CO2 blussers en de waterslang.

Meer opleidingen:
♦ VCA Basis, VOL en VIL opleidingen
♦ VVL (Veilig Verplaatsen Lasten)
♦ Buitenwacht, Mangatwacht
♦ Flensboom
♦ Bovenloopkraan

Trajecten en kwaliteitssystemen:
♦ RI en E (Risico Inventarisatie en Evaluatie)
♦ KVR (Kwaliteit Veiligheid en Resultaat)
♦ VCA * en VCA **
♦ VVI Veiligheid Voor Industrie (CREBO)
♦EVC. trajecten (Erkenning van Verworven Competenties):
Wel ervaring maar geen Heftruck of Reachtruck of Hoogwerker certificaat ? Laat je competenties toetsen, GOED!,dan kom je in het bezit van een ervaringscertificaat met geldigheidsduur van 5 jaar.

Verkoop , keuringen, onderhoud en advies:
♦ Poederblussers, Schuimblussers en CO2 blussers
♦ Slanghaspels
♦ Bluswagens
♦ Noodverlichting
♦ PBM’s (Persoonlijke Beschermings Middelen)
♦ EHBO & BHV middelen