Golf & Country Club Hoenshuis

Naam: Huub van Helden
Email: info@hoenshuis.nl
Website: www.hoenshuis.nl


Gelegen in Voerendaal, aan de rand van het prachtige heuvellandschap tussen Heerlen en Maastricht en snel en makkelijk bereikbaar vanuit heel Zuid-Limburg, biedt Golf & Country Club Hoenshuis een gepriviligeerde omgeving aan haar leden en bezoekers.

Perfect geïntegreerd in het mooie, natuurlijk glooiende Zuid-Limburgse landschap ligt een door Baron Paul Rolin in 1987 ontworpen 18 holes par 72 championship course, waarbij landschaps architect Ir. W. Snelder zorgde voor de landschappelijke aankleding.

De schitterende parkbaan wordt geaccentueerd door majesteueze bomen, grootse waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers. Ze onderscheidt zich verder door de kwaliteit van haar fairways en greens en een hoog, maar aangenaam, uitdagingsniveau.

Naast een golfbaan van grote kwaliteit, biedt deze privé Club met een dynamisch en exclusief karakter luxueuze faciliteiten in een eeuwenoude carré-hoeve. U wordt warm welkom geheten in het stijlvolle Club House, dat een excellent restaurant herbergt en een zonovergoten terras met frontaal uitzicht over de laatste twee holes. Of u nu in ons restaurant zit, waar zowel een snelle maaltijd als een culinaire ontdekking kan worden genuttigd of een drankje drinkt in de gezellige bar: iedereen geniet van deze conviviale omgeving. Enkele privé zalen staan tevens ter uw beschikking.

Nog geen ervaring met golf?

Een team van professionele PGA golfleraren staat het gehele jaar klaar om u te begeleiden middels privé- of groepslessen en clinics. Uitgebreide oefenfaciliteiten – een gedeeltelijk overdekte driving-range, 3 putting greens en de 5 holes pitch & put baan – staan tevens tot uw beschikking.

 

Hoenshuis Golf
Hoensweg 17
6367 GN  Voerendaal
Tel : 045-5753300