Nilwik Installatietechniek

Naam: Rob Nilwik
Email: rob@nilwik.nl
Website: www.nilwik.nl


Denkers en doeners in installatietechniek

Van cv-ketel tot duurzame energieoplossingen en van ventilatie tot sanitair: installatietechniek is maatwerk. Daarom staat bij Installatietechniek Nilwik in Voerendaal uw wens centraal. Meedenken, adviseren en afspraken nakomen, zijn bij ons dan ook de sleutelwoorden. Samen met kwaliteit natuurlijk, zowel bij de uitvoering als in de nazorg. Met zo’n 15 medewerkers — van allround installateurs tot servicemonteurs — maken we ons hiervoor dagelijks sterk.

Van advies tot uitvoering
Een goed advies is het halve werk. Als onafhankelijk adviseur denken wij graag met u mee. Of het nu gaat om een nieuwe cv-ketel of de mogelijkheden van duurzame energie: we komen altijd met een onderbouwd advies. Tot onze specialismen behoren ook watertechniek — denk aan de bestrijding van legionella — en ventilatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor informatie omtrent verwarming, sanitair & loodgieterswerk, lekdetectie en luchtbehandeling & ventilatie.

Installatietechniek Nilwik is thuis in de toonaangevende merken voor uw cv-installatie en warmtevoorziening, zoals Nefit en Remeha. Eveneens werken wij intensief samen met Vaillant op het gebied van duurzame technieken en oplossingen. Wij adviseren over het juiste toestel voor uw situatie, leveren voor scherpe prijzen en zorgen voor een vakkundige installatie.