Golf en Business Club Maastricht

Naam: André Klok
Email: andre@internationalgolfmaastricht.com
Website: www.internationalgolfmaastricht.com


Welkom bij Golf en Business Club Maastricht!

 

Op ruim 90 meter boven de zeespiegel is International Golf Maastricht één van de hoogstgelegen banen van Nederland. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de Championship Course een lust voor het oog. De hoogteverschillen, waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers zorgen voor uitdagende en karaktervolle ‘signature’ holes.

Brasserie – Restaurant 1632 bevindt zich op de golfbaan van de Maastrichtsche op de Dousberg. De hoge ligging van het restaurant garandeert een adembenemend uitzicht over de holes van deze unieke golfbaan. 1632 is toegankelijk voor iedereen : het is de perfecte locatie voor een ontspannen middag of avond onder het genot van culinaire hoogstandjes.

Na een bezoek aan Maastricht of een rondje golf op de Maastrichtsche is het aangenaam vertoeven in het clubhuis, brasserie of restaurant. Het jaartal 1632 verwijst naar het militair verleden van de Dousberg. Frederik Hendrik, de stedenbedwinger had hier zijn kampement, restanten zijn nog steeds aanwezig. In deze historische omgeving is een nieuw clubhuis met brasserie en restaurant gebouwd. Chef-kok Martin Aarts verwent u met een menukaart, maar ook met hoogstandjes uit zijn keuken.

Met name de Belgische en Franse keuken, gecompleteerd met regionale gerechten vormen de basis van heerlijk tafelen in brasserie of restaurant. Alle gerechten worden bereid van verse producten, afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers.

De omgeving is uniek te noemen, vanuit het restaurant heeft u een prachtig zicht op de golfbaan waar clubleden hun favoriete sport beoefenen. Een schitterend groot overdekt terras, maakt ook dineren in de buitenlucht tot een waar genoegen. In de winter kan men na een voortreffelijke maaltijd nagenieten rondom de openhaard.

Brasserie 1632 is slechts op 5 minuten met de auto van het centrum gelegen.

Hoog boven de golfbaan van International Golf Maastricht (Dousberg) is het tevens uitstekend vergaderen. De inspirerende locatie bevat alle componenten om vergaderen aangenaam

en succesvol te maken. Management en directies, serviceclubs, verenigingen, buurtplatforms… elk niveau op topniveau bij Brasserie 1632!

 Het is goed vergaderen bij Brasserie 1632

  • Gratis WiFi
  • Gratis beamer, projectieschermen en flipovers
  • Combinaties met Business lunch of diner mogelijk
  • Combinatie met golf clinic onder professionele

*PGA begeleiding mogelijk

  • Gratis ruime parkeerfaciliteiten

 

International Golf Maastricht
Dousbergweg 100
6216 GC MAASTRICHT
043-3281740
www.internationalgolfmaastricht.com

www.brasserie1632.nl