KampsVanBaar Advocaten

Naam: Ernst-Jan Dubbeldam
Email: dubbeldam@kampsvanbaar.nl
Website: http://www.kampsvanbaar.nl/


KampsVanBaar Advocaten is een ondernemingsgericht kantoor met vestigingen in Sittard en in Maastricht. We verlenen juridische assistentie aan ondernemers, ondernemende instellingen en particulieren in en buiten de regio.

Ons specialisme is breed: alle facetten waar een ondernemer tegenaan kan lopen of vragen over kan hebben. Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Arbeidsrecht, Familierecht, Huurrecht, Faillissementsrecht enzovoorts.

KampsVanBaar Advocaten denkt mee, geeft advies, voorkomt geschillen maar kan ook voor u procederen. Met 10 Advocaten en 8 ondersteunende professionals hebben we een gedreven team. We zijn niet alleen juridisch adviseur maar ook in staat om als strategisch partner mee te denken over de ontwikkelingen binnen een onderneming of ambities van de klant.

Binnen het team wordt veel aandacht besteed aan diversiteit in het takenpakket en persoonlijke ontwikkeling zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen. En lol hebben we ook.

De kracht van KampsVanBaar advocaten is niet alleen het doorzien van de juridische elementen van een vraag van de ondernemer. Juist ook met cijfermatige onderbouwing een strategisch adviseur zijn geeft een meerwaarde aan het advies en de verdere begeleiding. Zeker in de wisselwerking en met de energie die ondernemers kenmerkt!