KPN XL Nuth

Naam: Myckel de Vries
Email: myckel.wej.devries@kpn.com
Website: www.kpn.com


Welkom bij kpn XL!

De kpn XL is doorgaans gevestigd in de periferie van de stad, aanvullend op bestaande kpn-winkels in de winkelstraten.

Hét uitgangspunt van de kpn XL winkel is service. Bij kpn XL kunt u het complete kpn assortiment voor op de zaak en thuis ervaren en gaat u altijd met een oplossing de deur uit.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via kpn.com/kpnxl of gewoon binnenlopen  voor al uw telecom en ICT zaken.

In de kpn XL winkel wordt u ontvangen door onze host. Zij biedt u een kopje versgemalen koffie aan en zal u naar een van de verkoopadviseurs, service experts of reparatie monteurs begeleiden. Wilt u uw smartphone laten repareren maar heeft u geen abonnement bij kpn? Ook als niet-abonnee kunt u bij kpn XL terecht voor uw reparaties. Tijdens de reparatie hoeft u niet wachten, maar kunt u doorwerken aan een voor u geïnstalleerde werkplek.

In kpn XL worden alle producten en diensten van KPN aangeboden. De ultieme beleving en service staan centraal in deze nieuwe ‘experience stores’. Dat wordt gemakkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een persoonlijke helpdesk. Het motto is: elke klant met een oplossing de deur uit!

De formule is gebouwd op 4 pijlers: aankoop en advies, klantenservice, reparatie en workshop. Een bezoeker van een kpn XL  ervaart de zes gouden services:
1. Compleet assortiment
2. Altijd een persoonlijke helpdesk
3. Reparaties terwijl je doorwerkt
4. Alle  producten en diensten werkend geshowd
5. Ook bezoek op  afspraak mogelijk
6. Gratis parkeren voor de deur

Kijk voor meer informatie over kpn XL op www.kpn.com/kpnxl