Limburgs Museum

Naam: Charlotte Janssen
Email: c.janssen@limburgsmuseum.nl
Website: www.limburgsmuseum.nl


Het Limburgs Museum is een provinciaal museum waarin de geschiedenis en cultuur centraal staan. De bezoeker maakt een verrassende ontdekkingstocht door de tijd: van prehistorie naar onze tijd.

Het verhaal over de geschiedenis, tradities en leefstijlen wordt verteld op een aantrekkelijke manier. Jaarlijks organiseert het Limburgs Museum diverse grote en kleine wisseltentoonstellingen en speciale activiteiten. Een leuk dagje uit voor alle leeftijden!

Museumcafé
Het Grand Café van het Limburgs Museum is dé ontmoetingsplaats in hartje Venlo. In Grand Café is het heerlijk toeven en staat het culinaire erfgoed uit Limburg centraal: de authentieke smaken van vroeger, de geuren uit de keuken van je jeugd. Laat je het hele jaar rond verwennen. In het Grand Café wordt gastvrijheid geschreven met een grote en zachte G.

Groepsbezoek
Cultuur inspireert! Het Limburgs Museum biedt tal van mogelijkheden voor groepsbezoek. Een inspirerend bezoek aan het museum met rondleiding of een historische filmvoorstelling behoren onder meer tot de mogelijkheden. Aansluitend kun je in het Grand Café met parkterras genieten van een lunch of diner. Het museum is tevens een ideale locatie voor bedrijfspresentaties, borrel of receptie. Daarnaast is het mogelijk om accommodaties af te huren voor bijvoorbeeld een vergadering. De vergaderaccommodaties in het Limburgs Museum zijn multifunctioneel en beschikken over alle moderne, audiovisuele hulpmiddelen. De aantrekkelijke ruimtes zijn geschikt voor groepen tot tweehonderd personen.