Luijten Groentechniek

Naam: Remy Luijten
Email: remy@luijtengroentechniek.nl
Website: www.luijtengroentechniek.nl


Luijten Groentechniek is een jong en dynamisch bedrijf in het groen en biedt de opdrachtgever een uitgebreid pakket aan diensten.

De persoonlijke wensen van de klant zijn voor ons een uitgangspunt. Goed luisteren naar de specifieke wensen van de klant zien we dan ook als een voorwaarde om samen tot een gefundeerd resultaat te komen.

We hechten grote waarde aan een duidelijk en gedegen advies, een solide uitvoering van de opdracht en vooral een goede nazorg. Daarom ook wordt binnen de organisatie gewerkt met deskundige, goedopgeleide medewerkers en een vaste contactpersoon.

Gericht op efficiëntie  is Luijten Groentechniek voortdurend in beweging, innovatief, met nieuwe trends en technieken. Het bedrijf beschikt derhalve over een modern en veelzijdig machinepark. Overzicht en tijdwinst wordt bereikt door alles in één hand te houden; van ontwerp tot aanleg, onderhoud en nazorg. Voor de klant scheelt dat veel tijd, kopzorg en geld. Hoogwaardige uitvoering en ontzorgen staat voorop!

Binnen ons bedrijf kennen we aan aantal hoofdgroepen waarin we onze dienstverlening kunnen indelen. Elke hoofdgroep kent zijn eigen specialisten en materieel waardoor we op ieder gewenst moment voor u klaar staan om u te ontzorgen..…

Hoofdgroepen binnen de dienstverlening van Luijten Groentechniek BV zijn:

♦ Design & Construct

♦ Aanleg en onderhoud van tuinen, openbaar groen en infrastructuur

♦ Grondverzet

♦ Boomverzorging

♦ Gladheidbestrijding

♦ Reinigingstechniek