Makro Kerstpakketten

Naam: Martine Oostveen
Email: martine.oostveen@makro.nl
Website: https://www.makrokerstpakketten.nl/


Welkom bij Makro Kerstpakketten!

Uw medewerkers verrassen na een jaar hard werken? Al 47 jaar helpt Makro Kerstpakketten haar klanten met veel plezier aan de mooiste eindejaarsgeschenken.

Ieder jaar selecteert Makro Kerstpakketten met grote zorg de heerlijkste lekkernijen, mooiste geschenken en nieuwste trends op het gebied van eindejaarsgeschenken. Alles om er voor te zorgen dat u uw medewerkers en relaties kunt verrassen!

Het thema van 2015 is ‘Originele kerst, maak het samen‘. De belangrijkste trends zijn door vertaald in de pakketten. Zo is er ‘De Proeverij’ met een multifunctioneel krijtbord/serveerplank en een exclusief ‘Riverdale’-pakket bestaande uit natuurlijke materialen.

De voordelen van Makro Kerstpakketten
* marktleider in eindejaarsgeschenken
* totaalleverancier: van kerstpakket tot online keuze cadeau tot kerstmarkt
* 16 showrooms, webshop, accountmanagers en 17 Makro-vestigingen
* snelle, betrouwbare service
* ruim 45 jaar ervaring
* afspraak = afspraak
* stipte bezorging

Formulenaam
Makro Kerstpakketten is de formulenaam van Inpak Centrale Nedema (ICN). ICN is net als de Makro-vestigingen een onderdeel van het wereldconcern METRO. Makro Kerstpakketten bewaakt zorgvuldig voor u het hele proces van inkoop, samenstellen, inpakken, opslag tot en met afleveren en after sales van uw kerstcadeaus. En dit al meer dan 45 jaar!

Historie
Sinds de opening van de eerste Makro-vestiging in 1968 in Amsterdam, bleek al snel dat klanten met Makro-artikelen hun eigen kerstpakketten samenstelden. De Makro-medewerkers maakten, als extra service, na sluitingstijd feestelijke pakketten voor deze klanten. Met de opening van meer vestigingen ging daar zo veel werk in zitten dat Makro medio jaren zeventig in Barneveld een eigen inpakcentrale verwezenlijkte. Tegelijk werden in de Makro-vestigingen showrooms ingericht waar klanten hun kerstpakket konden samenstellen. Sinds 1990 huist de inpakcentrale in Duiven.

Heden
Met 100 vaste medewerkers en ruim 500 seizoenskrachten produceert Makro Kerstpakketten meer dan 1,4 miljoen eindejaarsgeschenken per jaar en bedient daarmee ongeveer een derde van de Nederlandse kerstpakkettenbranche. Daarmee is Makro Kerstpakketten de onbetwiste marktleider in deze branche. Wanneer u bij één van de 16 showrooms binnenstapt, kunt u er van op aan dat Makro Kerstpakketten er alles aan doet om uw eindejaarsgeschenk tot een succes te maken.

Een kerstcadeau is een bijzonder geschenk, dat Makro Kerstpakketten graag samen met u op maat maakt.

Contact met Makro Kerstpakketten:
Makro Kerstpakketten Nuth
Contactpersoon: Martine Oostveen
Thermiekstraat 15
6361 HB Nuth
T: +31 (0)45 524 88 28
E-mail: kerstpakketten.nuth@makro.nl
Website

Makro Kerstpakketten Venlo
Contactpersoon: Martine Oostveen
Celsiusweg 32-58
5928 PR Venlo
T:+31 (0)77 397 10 64
E-mail: kerstpakketten.venlo@makro.nl
Website