MECC Maastricht

Naam: Erik Panis
Email: e.panis@mecc.nl
Website: www.mecc.nl


Succesvol ondernemen begint in MECC Maastricht!

MECC Maastricht is de plaats om in de Euregio zakelijke ontmoetingen tot een succes te maken. Met evenementen als InterClassics & TopMobiel, Business Experience en TEFAF heeft het MECC sublieme netwerkevents in huis.

Maar ook voor het uitdragen van uw eigen identiteit biedt het MECC alle mogelijkheden. Hier ontmoet u uw relaties op niveau. Het MECC is optimaal bereikbaar en er zijn voldoende (overdekte) parkeerplaatsen. U kunt gebruik maken van standaard vergaderarrangementen maar u kunt ook een afspraak maken voor een aanbod op maat. U kunt daarbij denken aan:

♦ Bedrijfsfeesten
♦ Productpresentaties
♦ Congressen & seminars
♦ Trainingen
♦ Beurzen & exposities
♦ Vergader- en meetingmogelijkheden vanaf 20 personen

Alles wordt voor u tot in detail geregeld. Onze medewerkers organiseren, ontzorgen en faciliteren met professionele toewijding.  Al 25 jaar. Internationale organisaties, landelijke ondernemingen en het Limburgse bedrijfsleven maken allemaal succesvol gebruik van het MECC en vertrouwen volledig op ons bedrijfscredo; Dedicated to your success.

Maak gerust een afspraak met Erik Panis (Manager Exhibitions) of Danny Hulscher (Business Development Manager). Dat kan per telefoon op 043-3838383 en per mail via e.panis@mecc.nl en d.hulscher@mecc.nl. Graag tot ziens in het MECC!

MECC Maastricht; Dedicated to your success