Megens Schilders

Naam: Megens Schilders
Email: info@megens-schilders.nl


Welkom bij Megens Schilders te Brunssum!

In 1985 richtte Andre Megens het bedrijf Megens Schilders op, gericht op binnen- en buitenschilderwerk. Het bedrijf groeide snel uit en biedt sinds jaren al meerdere diensten aan zoals kitwerk, betonreparaties en behangwerk. In 2009 werd de overname van Megens Schilders door Glenn Goulding een feit.

Waarom Megens?
Wij vinden dat goed advies geven het halve werk is. Nadat u uw wensen heeft uitgesproken, zorgen wij dat u het beste advies krijgt en daarop volgend
de beste uitwerking. Megens Schilders vindt duurzaamheid erg belangrijk. Daarom werken we met de beste materialen die de kwaliteit en duurzaamheid behouden. Daarnaast werken wij met meerjarige onderhoudscontracten die de duurzaamheid ook bevorderen.

Voor al uw schilderwerkzaamheden kiest u voor Megens Schilders. Wij zorgen bij elke schilderklus voor een professioneel en mooi resultaat.
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk als particulier en bedrijf.

Megens Schilders is bij meerdere instanties aangesloten en daarom kunt u rekenen op professioneel en deskundig werk. Wij werken alleen met professioneel en goed getraind personeel. Daarnaast werken wij alleen met de beste materialen voor een langdurig mooi resultaat. Om een zo lang mogelijk mooi resultaat te behouden, kunt u als particulier ook kiezen voor het HuisSchilderPlan of Glans Garant Plan.

Het Sikkens HuisSchilderplan┬« is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan┬« met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn. Het HuisSchilderPlan┬« is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het meerjarige HuisSchilderPlan┬« (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhouds-schema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden.

Contact met ons opnemen?
Ons hoofdkantoor vindt u in Brunssum.
Ganzepool 10
6443 WZ Brunssum
T: +31 45 564 05 37

Daarnaast hebben wij nog een tweede vestiging in Geleen.
Stikkerstraat 88
6141 CT Geleen
T: +31 46 474 00 16

Correspondentieadres:
Postbus 8172
6440 HD Brunssum