New Energy Systems

Naam: Nico Eurelings
Email: n.eurelings@newenergysystems.nl
Website: www.newenergysystems.nl


New Energy Systems adviseert, ontwerpt, levert en installeert systemen voor de opwekking van duurzame energie in woon- en werkomgeving.

Onze passie is duurzame energie. Energie die oneindig en kosteloos beschikbaar is. Bovendien milieuvriendelijk en voor iedereen bereikbaar. Uw huis, kantoor of bedrijfspand wordt voorzien van systemen waarmee onze passie wordt gerealiseerd. Wordt duurzame energie ook uw passie?

Duurzame energie voor thuis
Bent u op zoek naar duurzame energie voor particulier gebruik, voor nu en later? Laat u dan informeren over de vele voordelen die de energiesystemen van New Energy Systems u kunnen bieden.

Duurzame energie voor bedrijven
Zoekt u als bedrijf een verantwoord en schoon alternatief voor de hedendaagse energieleveranciers? Tegenwoordig zijn veel zaken belangrijk in de zoektocht naar nieuwe energie. Duurzaam, milieuvriendelijk en het liefst oneindig en kostenloos beschikbaar. Bij New Energy Systems kunt uterecht voor een totaalpakket van subsidieaanvraag tot en met het onderhoud van duurzame energiesystemen (B2C), maar daarnaast zijn wij ook partner voor verschillende marktpartijen die duurzame energie willen toepassen bij de realisatie van hun project (B2B).

Business to Consumer (B2C)
Binnen uw bedrijf kan duurzame energie worden toegepast voor het verwarmen en/of koelen van uw gebouw en kan duurzame elektriciteit worden opgewekt die direct kan worden gebruikt voor het laten functioneren van elektrische apparatuur, machines en verlichting. Tot onze opdrachtgevers behoren vele agrarische ondernemingen, commerciële organisaties maar ook opdrachtgevers uit de non-profit sector en overheden.

Business to Business (B2B)
Bent u op zoek naar een partij die binnen uw project de duurzame energie opwekking voor haar rekening neemt, zoekt u deskundig advies of een ingenieursburo op het gebied van duurzame energie, dan is New Energy Systems uw aangewezen partner. Woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars,  maar ook architecten en regionale overheden maakten al van onze diensten gebruik.