RMI

Naam: Roger Schils
Email: r.schils@proinfo.nl
Website: www.rminteractive.nl


Welkom bij RMI!

RMI is een fullservice marktonderzoekbureau met vestigingen in Heerlen, Maastricht en Sittard. Wij bieden zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek in alle denkbare vormen zoals online, telefonisch, face to face en schriftelijk onderzoek.

Wij zijn gespecialiseerd in evaluatie- en optimalisatieonderzoeken van websites (bijvoorbeeld via eye tracking), online onderzoeken en panels, maatwerk rapportages en online dashboards.

RMI is ook inzetbaar voor media onderzoek, communicatieonderzoek, tevredenheidsonderzoek en diverse vormen van on- en offline kwalitatief onderzoek (diepte interviews en groepsgesprekken). Verder kunnen wij uw eigen data verrijken en/of analyseren.

RMI beschikt over specialisten op het gebied van dataprocessing, informatieanalyse en software-engineering. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en expertise; onder andere op het gebied van databasemanagement (inrichten en beheren van databases) en op het gebied van wegingen, multivariate analyses, tabellen, grafieken en rapportages en dashboards.

RMI is lid van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en uiteraard conformeren wij ons aan de spelregels opgesteld door de MOA, de internationale richtlijnen opgesteld door ESOMAR en de Nederlandse wetgeving op het gebied van privacy.

RMI Vestigingen:
HEERLEN
Akerstraat 113
6417 BL Heerlen

MAASTRICHT
Wilhelminasingel 68c
6221 BK Maastricht

SITTARD
Handelsstraat 34
6135 KL Sittard

RMI Contactpersonen:
Evert Webers
Research director
T +31 6 247 213 99
Mail Evert

Ivo van Zandvoort
T +31 6 514 283 35
Mail Ivo 

Mail RMI
Of bel ons via +31 45 4000 401

RMI Social
Twitter
LinkedIn
Google+