Rousseau Chocolade

Rousseau Chocolade
Naam: Guido Rousseau
Email: info@rousseau.nl
Website: www.rousseau.nl


Onze pindarotsjes zijn alom bekend en geliefd…

In 1969 start Nico Rousseau in de kelder van zijn woonhuis aan de Baandert 52 te Sittard met de handmatige productie van pindarotsjes. Zijn echtgenote Wies verkoopt ze in een winkeltje aan huis.

Vandaag de dag staan de 32 medewerkers garant voor de ambachtelijke kwaliteit van Rousseau Chocolade. Het standaard assortiment bestaat uit 95 verschillende chocolade-artikelen.

Daarnaast bieden we een veelvoud aan seizoensproducten aan. In totaal produceert Rousseau Chocolade maar liefst 175 verschillende chocoladeproducten per jaar.
Ons atelier heeft een constante temperatuur en luchtvochtigheid voor een optimaal proces van gieten, spuiten en vullen van onze chocolade. Wij produceren volgens de laatste HACCP hygiënerichtlijnen jaarlijks 350.000 kg aan chocoladeproducten, waarvan:
* 60% melkchocolade
* 20% puur chocolade
* 15% witte chocolade
* 5% speciale chocolades, zoals koffie, karamel en oranje.

Rousseau chocolade wordt gemaakt volgens een geheime receptuur met uitsluitend eerste kwaliteit grondstoffen. Onze jarenlange kennis en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor de kwaliteit van onze producten en grondstoffen.

Rousseau Chocola is duurzame chocola!

De winkels van Rousseau

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Rousseau?

Rousseau voor business!
Rousseau Chocolade levert het perfecte relatiegeschenk voor elk bedrijf. Het gehele jaar maar rond kerstmis, eindejaar en jaarwisseling in het bijzonder. Een groot aantal van onze chocoladeproducten (en/of hun verpakking) kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Wij maken wensplaten op maat met uw eigen tekst, logo of afbeelding. Wij verzorgen ook creatieve specials, zoals het vullen van uw eigen product met chocolade of het namaken van uw product in chocolade. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Of geef uw personeel of zakenrelatie een cadeaubon voor Rousseau chocolade naar eigen keuze!

Contact met Rousseau?
Langs de Hey 11
Industriepark Noord
6136 KR Sittard
T: 046 – 451 92 82

Rousseau Social
Facebook
Twitter
LinkedIn