STAR OGP Projects

Naam: Dennis Zieltjens
Email: d.zieltjens@starpowerpeople.com
Website: www.starpowerpeople.com


Dé technisch specialist in Oil, Gas en Power

STAR is dé gespecialiseerde marktleider in projectmanagement, consultancy én detachering binnen de Oil, Gas en Power gerelateerde industrieën. U werkt graag samen met een echte specialist? STAR ondersteunt u op het gebied van:

♦ Engineering
♦ Project coordination
♦ Construction & Maintenance
♦ Safety & Environmental
♦ Marine & Offshore

STAR Group is opgericht in 2001. Direct vanaf de oprichting heeft STAR gekozen voor focus op de marktsegmenten Oil, Gas en Power. Door deze focus en door haar unieke bedrijfsmodel, is STAR in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Een échte specialist binnen een specialistische markt die u ten dienste staat. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland.

Technisch specialisten in Oil, Gas en Power
Dagelijks dragen meer dan 1.200 STAR professionals actief bij aan het succes van projecten. Bij toonaangevende opdrachtgevers over de hele wereld in Oil, Gas en Power. Hoogopgeleide technische specialisten met kennis van de branche en passie voor hun werk.

STAR is specialist op het gebied van Engineering, Project coordination, Construction & Maintenance, Safety & Environmental en Marine & Offshore.

Sinds 1 april 2013 is STAR ook gevestigd in Limburg. Vanuit deze vestigingen bedienen wij grote klanten in de Olie, Gas, Power en (Petro)chemie in zowel Nederland, België en Duitsland.