VeTraNed

Naam: Hugo Breugelmans
Email: directie@vetraned.nl
Website: www.vetraned.nl


Uw veiligheid is onze zorg

Veiligheids Trainingen Nederland is een opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening en veiligheidstrainingen. Ook voor ondersteunende diensten en producten op het gebied van veiligheid, zoals een defibrillator, brandblusser of een EHBO-koffer kunt u bij VeTraNed terecht. VeTraNed biedt een totaalpakket, geheel aansluitend bij de slogan ‘Uw veiligheid is onze zorg’.

Het oprichten van een eigen opleidingscentrum is de lang gekoesterde wens van eigenaren Hugo en Monique Breugelmans. Persoonlijke veiligheid: dat is waar het bij VeTraNed om draait. Met dertig jaar praktijkervaring en vakbekwame instructeurs kunt u zeker zijn van een gedegen professionele opleiding.

VeTraNed verzorgt de opleidingen en trainingen in het eigen veelzijdig en hoogstaand trainingscentrum in Midden-Limburg (Roermond). Ook is het mogelijk een opleiding of training op locatie te geven. Met een netwerk van zo’n twintig gecertificeerde freelance instructeurs heeft VeTraNed altijd de passende opleiding of training voor u in huis.