Volta Limburg

Naam: Maurice Benneker Email: mbenneker@voltalimburg.nl Website: www.voltalimburg.nl


Warmte is de stralende kern van onze leefbaarheid. Met aandacht en zorg voor toekomstige generaties garanderen wij u als dienstverlenende organisatie dat optimale en behaaglijke warmtecomfort.

Onze investeringen in mensen en technologie verheffen ons tot een betrokken en innovatieve partner voor zowel particuliere klanten als kleine en grotere woningbouwcorporaties. Zij ervaren ons als professionele dienstverlening; een onmisbare schakel. Wij staan van oudsher bekend als een betrouwbaar verhuur- en servicebedrijf van warmwatertoestellen en CV-ketels, maar in toenemende mate ook als een innovatieve full-service organisatie die duurzaamheidsdiensten levert.  Om de klok rond zorgeloos warmtecomfort te garanderen. Een ambitie die wij nastreven door optimale inzet van onze verworven kennis en opgedane ervaring als ook onze drang naar duurzame producten en vernieuwende ICT-toepassingen.

Samen met ESSENT vormen wij een krachtige marktpartij met een toekomstgerichte duurzame visie. Samen met onze partnerorganisatie Delta Gasservice te Middelburg werken wij als een hecht team. Samen met onze eigen medewerkers, die als een netwerk diep geworteld in het werkgebeid zitten. Als service- en klantgerichte organisatie zijn wij continu in beweging om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en verwachtingen van onze klanten. Een proces, waar wij ons – samen met ons team medewerkers – graag dag in, dag uit persoonlijk voor inzetten.

Door te luisteren naar de markt en duurzame ontwikkelingen kritisch volgen om vervolgens slagvaardig onze vooruitgeschoven positie waar te maken. En om deze verder te verstevigen en uit te bouwen. Laten we eens nader kennis maken. U zult ons leren kennen en waarderen als betrokken en innovatieve professionals in dienstverlening met visie.