Dirks Interieur Projecten

Naam: Frank Dirks
Email: info@dip.nu
Website: www.dip.nu


U zoekt geen lamellen of vloerbedekking. U zoekt een bedrijf dat zorgt dat u uw werk kunt doen. Een partner die begrijpt dat elke dag er één is, dat perfecte afwerking een must is, veiligheid een gegeven moet zijn, en juiste materiaalkeuze het verschil tussen slagen of falen kan betekenen.

Dirks Interieur Projecten is gespecialiseerd in aankleding van bedrijven en instellingen op het gebied van zorg, onderwijs, sport, cultuur en overheid.

Adequaat reageren; een groot probleemoplossend vermogen; de beste vakmensen en een uitgebalanceerde prijs-kwaliteit verhouding. Geen ‘van 9 tot 5’-mentaliteit maar zo nodig 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week. Kortom, Dirks Interieur Projecten biedt de efficiënte en effectieve service die u zoekt.

Dirks Interieur Projecten maakt uw verwachtingen waar!

Even voorstellen: Frank Dirks, directeur
Met hart en ziel
Als je Frank Dirks vraagt, waarom opdrachtgevers graag met hem werken, hoeft hij niet lang na te denken. ‘Ik zit al sinds 1986 in het vak en heb me altijd met hart en ziel ingezet voor de opdrachtgever. Ik ga heel ver om de kwaliteit te leveren die een klant verwacht. En dan bedoel ik niet alleen het product, maar doen wat je hebt afgesproken en klaarstaan als er problemen zijn. Bereikbaar zijn, ook buiten kantoortijden. Want als er iets mis gaat, is het bijna nooit binnen kantoortijd. Opdrachtgevers kunnen op mij rekenen en dat wordt enorm gewaardeerd.’

Vakmensen
De directeur en drijvende kracht achter Dirks Interieur Projecten is trots op het team vakmensen dat hij om zich heen heeft verzameld. ‘Mijn stoffeerders, en ook ik, volgen steevast cursussen voor verwerking van diverse vloerbedekkingen. Rubber leggen, PVC leggen met opgezette plinten, clean rooms installeren, wandbekleding zetten en natuurlijk up-to-date blijven met gereedschappen. Een opdrachtgever kan er op vertrouwen dat de beste mensen op zijn project zitten. En zo hoort dat ook!’

Service
Dirks Interieur Projecten staat voor :
Hoge kwaliteit, in product en uitvoering.
Veiligheid, in gebruikte materialen en werkwijze.
Heldere afspraken, over prijs, werktijden en eindresultaat.
Beschikbaarheid, 24 uurs service, 7 dagen in de week.
Garantie, wij lossen het op.