Lexus Sittard

Naam: Bert Schurgers
Email: b.schurgers@mengelers.nl
Website: www.lexussittard.nl


Lexus bouwt automobielen voor mensen die hun eigen pad kiezen, die liever trends zetten, dan deze te volgen. Zo is er een cultuur in de premiumklasse der automerken ontstaan die alles is, behalve mainstream. Onze automobielen zijn de hedendaagse interpretatie van vooruitgang, perfectie, kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en technologie.
Een perfecte balans tussen prestaties, elegantie en individualiteit. Wij bieden u een breed scala aan fascinerende modellen. Gun uzelf eens de tijd om individuele exclusiviteit te ontdekken.
Neem eens plaats en ontdek uw Lexus bij ons, graag verwelkomen wij u bij Lexus Sittard. Wij verheugen ons op uw komst!

Onze showroom
In onze showroom kunt u uitgebreid kennismaken met de nieuwste modellen. De actuele Lexus modellen zijn in onze showroom gepresenteerd. Onze gespecialiseerde Lexus verkoopadviseurs kunnen u tot in detail kennis laten maken met The Art of Perfection. Onze lounge is voorzien van internettoegang en lectuur. Hier kunt u genieten van een kopje koffie, wachten of doorwerken, terwijl onze vakmensen zorgdragen voor het onderhoud aan uw Lexus. Ook bieden wij u een passend alternatief indien u op zoek bent naar een jong gebruikte Lexus.

Kent u de Lexus ‘red carpet treatment’?

Haal- en brengservice*
Overvolle agenda? Geen probleem! Uw dealer haalt uw Lexus gewoon bij u op, thuis of in elke andere plaats in Nederland
U betaalt alleen de brandstof

Vervangend vervoer*
De eerste honderd kilometer zijn kosteloos
U betaalt alleen de brandstof
Daarna betaalt u een kilometervergoeding, afhankelijk van het type Lexus

Een vaste servicemonteur
Wilt u een vaste servicemonteur die uw Lexus door en door kent, dan kunt u dit bij uw Lexus dealer aangeven.

Schoon van binnen, schoon van buiten
Na elke onderhoudsbeurt zorgt uw Lexus dealer ervoor dat zowel het interieur als het exterieur van uw Lexus helemaal schoon zijn.

Exclusief magazine
U ontvangt het magazine My Lexus. Vol boeiende verhalen over Lexus, interviews met interessante personen en lifestyle gerelateerde onderwerpen.

*Deze service geldt als de servicewerkzaamheden minimaal anderhalf uur bedragen en geldt niet bij glas- en plaatwerkreparaties.