Selexxyz HR Services

Naam: Roger Jadoul
Email: r.jadoul@selexxyz.nl
Website: www.selexxyz.nl


Selexxyz & HR services is een actieve speler op het gebied van HR dienstverlening in Limburg en bestaat uit twee disciplines.

Selexxyz HR consultancy is gespecialiseerd in het professioneel ontwikkelen en uitvoeren van personeelsbeleid voor het MKB. Wij richten ons op ambitieuze bedrijven en organisaties die het beste in hun mensen boven willen halen en hierdoor letterlijk en figuurlijk willen groeien.

Onze dienstverlening onderscheidt zich hierbij in de deelgebieden:
• strategie en beleid
• organisatieontwikkeling
• contract en reglement
• ziekte en re-integratie
• consultancy

Met onze vooruitstrevende aanpak en persoonlijke betrokkenheid helpen wij u graag uw HR-beleid te analyseren, te ontwikkelen en voortdurend af te stemmen op de actuele marktomstandigheden en maatschappelijke tendensen.

Selexxyz Recruitment bemiddelt in vaste banen op MBO-, HBO- en academisch niveau tussen kandidaten en opdrachtgevers in Limburg. Dit doen wij voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor mensen met enige jaren werkervaring. De focus ligt op vacatures binnen de disciplines economie en techniek.

Een goede relatie met zowel onze opdrachtgever als de kandidaat vormt in dit traject voor ons de basis. Het intensieve contact voor, tijdens en na een selectieprocedure zorgt voor een goede samenwerking wat resulteert in de juiste match.