WellColl Groep

Naam: Vital Verheggen
Email: vital.verheggen@rentarolla.nl
Website: http://www.wellcoll.nl/


Is dé regionale mobiliteitspartner voor Zuid-en Midden-Limburg.

We zijn lokaal actief vanuit Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard.

♦ Autoschadeherstel
Hoogopgeleide medewerkers werken met de modernste apparatuur. Onze specialistische technieken beperken uw schadelast. WellColl verzorgt de afhandeling met leasemaatschappijen en verzekeraars en is lid van ABS Autoherstel.

♦ Caravan- & camperservice
Schade aan uw (sta)caravan of camper herstellen we met geavanceerde technieken, zoals Profile Repair. Daarnaast verzorgen we onderhoudsbeurten en keuringen. We zijn aangesloten bij Omnia Caravan- en camperservice.

♦ Ruitreparatie
WellColl is Glasgarage ruitspecialist. Glasgarage is het grootste landelijk netwerk voor ruitreparatie en werkt voor alle grote verzekeraars. We bieden mobiele service aan huis of op het werk.

♦ Bedrijfswageninrichting
Finnerup is hét merk voor aluminium bedrijfswageninrichting. Het is sterk, heeft een laag gewicht en daardoor een hoog laadvermogen. Tevens is deze inrichting vaker om te bouwen, dus minder afschrijving. Finnerup is TüV gekeurd.

♦ RentaRolla Auto- & Busverhuur I Autolease
Rentarolla biedt auto-en busverhuur, shortlease en alle vormen van operational lease voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn sterk onderscheidend in leasing van jong gebruikte auto’s en rijk uitgeruste import-auto’s. Of van een zelf uitgezochte occasion. En dat tegen betaalbare leaseprijzen! Met de mogelijkheid om uw eigen auto in te ruilen. Voor startende ondernemers, ZZP’ers en ondernemers die een flexibel contract willen is RentaRolla dé partner voor een passende mobiliteitsoplossing.

♦ Fleet Management Services
Wij bieden wagenparkbeheerders van bedrijven en dealers ondersteuning en service op het gebied van schadeherstel, cosmetisch onderhoud, traceerbaarheid en promotie van hun wagenpark.

♦ Autobelettering
Autobelettering is nog steeds de meest effectieve reclame. Onze specialisten verzorgen ook complete carwrap en het tinten van autoruiten.
WellColl Groep … verrassend veelzijdig!