Wiertz Personeelsdiensten

Naam: Harm Wiertz
Email: h.wiertz@wiertz.com
Website: www.wiertz.com


Wiertz Personeelsdiensten is een toonaangevende Limburgse uitzendorganisatie. Als familiebedrijf streven we naar continuïteit en staan we dicht bij onze uitzendkrachten en relaties.

Succes is mensenwerk en organisaties die de juiste medewerkers weten te vinden, hebben een belangrijke voorsprong.

Succesvolle organisaties kunnen daarom niet meer zonder een professioneel personeelsbeleid. Steeds vaker kiezen zij daarbij voor een sterke partner als Wiertz Personeelsdiensten. Want Wiertz is sterk in werk. Dat is ons statement. En dat maken we dagelijks waar.

Wiertz Personeelsdiensten is een allround specialist in personeelsvraagstukken. De Limburgse arbeidsmarkt kennen wij door en door. Jarenlange ervaring en vakkennis zijn onze tools. In de samenwerking met onze opdrachtgevers houden wij de lijnen kort en de communicatie duidelijk. U kunt rekenen op betrokken specialisten die zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de samenwerking met u.

Professioneel personeelsbeleid vraagt om een brede kijk op de zaak. Onze dienstverlening sluit daar naadloos bij aan. Uitzenden of detacheren, werving en selectie, grensoverschrijdende bemiddeling, payroll en personeelsadvies zijn gericht op tijdelijke en vaste medewerkers binnen uw organisatie. Het zijn onze specialismen die wij flexibel inzetten waar u ze nodig heeft. En wij zijn daarbij pas tevreden als u dat bent.

Vanuit onze kantoren in Limburg en Duitsland richten wij ons op de lokale, regionale en euregionale arbeidsmarkt, waar wij sinds onze start thuis zijn. Door onze deelname aan landelijke samenwerkingsverbanden beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij onze opdrachtgevers over waardevolle, actuele informatie voorzien.

Met Wiertz Personeelsdiensten bent u verzekerd van een deskundige en betrokken partner die actief en creatief met u meedenkt. Een eerste kennismaking is dan ook vaak het begin van een langdurige relatie, ge├źnt op persoonlijk contact, iets dat behoort tot de waarde van ons familiebedrijf.