Zuidlease B.V.

Naam: Olaf Houben
Email: houben@zuidlease.nl
Website: www.zuidlease.nl


Dé leasemaatschappij voor Limburg

Zuidlease is een universele leasemaatschappij die zich richt op de Limburgse markt. Sinds de oprichting in 1992 is er bewust gekozen voor regionaal werken waardoor persoonlijk contact wordt bewerkstelligd en Zuidlease snel en flexibel kan inspelen op zaken die bij relaties spelen.

Zuidlease verzorgt de totale uitbesteding van uw wagenparkbeheer en geeft op maat invulling aan mobiliteitswensen. Er worden diverse vormen van operationele leasing aangeboden van alle in Nederland leverbare personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500 kg.

Momenteel is er bij veel bedrijven een verschuiving gaande van het leasebudget naar een mobiliteitsbudget, waarbij in hoge mate gelet wordt op maatschappelijk verantwoorde mobiliteit. Zuidlease combineert zowel verantwoorde mobiliteit alsook een volwaardige bedrijfsfinanciering van mobiliteit.

Door gebruik te maken van een mobiliteitsbudget kunt u een ‘groener’  wagenpark bewerkstelligen. Werknemers combineren reizen met de leaseauto, openbaar vervoer of eventueel een (elektrische) scooter om zo op een maatschappelijk meer verantwoorde manier van A naar B te komen. Zuidlease ontzorgt u graag door aan uw mobiliteitswensen betrouwbaar en op een maatschappelijk verantwoorde manier invulling te geven.

Natuurlijk verdient niet alleen de aanschaf van een auto de nodige aandacht, ook schadeafhandeling en onderhoud kosten tijd en geld. Zuidlease is u bij het gehele traject van dienst en heeft als doel zijn relaties maximaal te ontzorgen op mobiliteitsgebied. Niet voor niets luidt de slogan: “De sleutel naar onbezorgde mobiliteit”.

Ook biedt Zuidlease interessante occasions aan, o.a. te vinden op de website van Zuidlease. Ex-lease auto’s bieden u diverse voordelen zoals gunstige prijzen, gegarandeerde km-standen en een sluitende onderhoudshistorie.