Zuid Recruiters

Naam: Ivo Franssen
Email: info@zuidrecruiters.nl
Website: www.zuidrecruiters.nl


Wie is ZUID Recruiters?
Wij zijn een enthousiast team en wij geloven dat onze grensregio legio kansen biedt voor talenten. Limburg is een sterke regio met groeiende MKB bedrijven en nieuwe technologische bedrijven. Bovendien zijn er mooie carrièrekansen direct over de grens; binnen één uur reistijd kun je een grote (internationale) regio bereiken die jouw carrière die extra boost geeft. Iedere dag bemiddelen wij (potentiële) talenten naar vaste of tijdelijke banen binnen onze regio. En dit doen we al 30 jaar met succes! Zuid Recruiters is ontstaan uit Jurgens & Partners en is onderdeel van Wiertz Personeelsdiensten.

De puntjes op de i!
Wij geloven dat veel bedrijven op jouw ervaring, kennis en kwaliteiten zitten te wachten. De vraag is alleen, hoe zet jij jouw talent in? En bij welk bedrijf komt dit het beste tot zijn recht? Jouw carrière reikt verder dan een CV. Wij analyseren jouw talenten en matchen deze met de juiste baan door ook te kijken naar de cultuur, werkzaamheden en ontwikkeling van jouw toekomstige werkgever. Wij gaan verder daar waar anderen stoppen. Wij zetten echt de puntjes op de i.

ZUID voor Zuid
Onze naam zegt het eigenlijk al. Wij zien de carrièrekansen die onze provincie aan talenten biedt. Wij zien de innovatiekracht, de grensoverschrijdende mogelijkheden en wij zien jouw talenten daar optimaal tot hun recht komen. Jaarlijks bemiddelen wij vele talenten succesvol naar hun nieuwe baan bij meer dan 600 relaties in Limburg. Dus ZUID gaat voor Zuid.

 

Zuid Recruiters
Ivo Franssen, Consultant
Kloosterraderstraat 20
6461 CD KERKRADE
T. +31(0)45 563 98 00
M. +31 (0)6 126 83 963

info@zuidrecruiters.nl
www.zuidrecruiters.nl
Facebook: https://www.facebook.com/zuidrecruiters